Biografie

 

Biografie

Ik ben Carolina Schat en ik woon en werk in Amsterdam .

De liefde voor kunst en muziek heb ik van huis uit meegekregen en mijn ouders namen mij, mijn twee zusjes en mijn broer van kleins af aan mee naar Musea en Concerten en ik beschouw dit als een belangrijk aspect van mijn opvoeding.

Tekenen en het in de weer zijn met naald en draad zat er al vroeg in en ik zal zes of zeven jaar zijn geweest toen ik mijn eerste Barbie pop kreeg; waar ik al snel kleertjes voor ging ontwerpen en maken!

Op de Middelbare school ontwierp en maakte ik mijn eigen kleding en de vervolgopleidingen MBO De Schans (Mode) en HBO Gerrit Rietveld academie (Mode) waren een logische keuze. Mijn aanleg voor tekenen en het ontwerpen en uitvoeren van kleding heb ik dankzij deze opleidingen vorm kunnen geven.

De handigheid en ervaring in verband met het aannemen en uitvoeren van opdrachten met betrekking tot het ontwerpen en uitvoeren van kleding op alle denkbare gebieden heeft zich door de jaren heen verder ontwikkeld.

Mijn liefde voor het vak; de ervaring met en toewijding aan dragen bij tot het tot een goed einde weten te brengen van een aangenomen opdracht